Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

ushof-2Hier op Ús Hôf in Sibrandabuorren (Frl) telen we 2 hectare aan groente, fruit en kruiden voor onze 130 zelfoogstende en 30 tasafhalende CSA-deelnemers, drie restaurants en voor de streekboerenmarkten van Sneek, Heerenveen en Drachten. Dit doen we op basis van permacultuur. Afgelopen jaar bestond ons oogstaanbod uit 64 variëteiten aan groenten en fruit, plus vele kruiden en eetbare bloemen. In 2019 beginnen we aan ons vijfde seizoen als CSA en aan ons derde jaar als afhaalpunt van Voedselcoöperatie Ús Iten, waar leden naast onze producten nog veel meer lekkers uit de streek kunnen ophalen. Meer info op www.ushof.nl.

 

 

Dit jaar kun je als stagiair weer ervaren wat de vereisten zijn voor het runnen van een succesvolle CSA en zelfoogsttuinderij als Ús Hôf, zoals het specifieke tuinontwerp en de teeltplanning, maar ook de communicatie met deelnemers en het begeleiden van vrijwilligers. Al doende leer je uiteraard de vaardigheden en technieken die nodig zijn voor een gezond bodembeheer en voor het efficiënt telen, oogsten en verwerken van de diverse producten. Je kunt ook leren over de aanleg van nieuwe voorzieningen door mee te werken aan de bouw van een extra tunnelkas en te helpen met de inrichting van onze nieuwe schuur met koeling, proefkeuken en winkel.

Als erkend MBO-leerbedrijf hebben we in 2019 weer ruimte voor 2 stagiaires vanaf half februari voor 2-3 dagen per week.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Michel Pauluis via 06-46332182 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel