Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
stadslanderijen-logo

Wil je op korte termijn zelfstandig aan de slag als tuinder of kleinfruitteler? Hier is een kans voor een ondernemende creatieveling die plezier beleeft aan het contact met burgers en mede-­ondernemers in de biologische sector. De Zwolse Stadslanderijen is een boerencoöperatie in de stadsrand van Zwolle.

 

Dijklandhoeve

De gemeente Zwolle heeft onlangs het gebruik van de Dijklandhoeve door de Coöperatie Zwolse Stadslanderijen met voorlopig weer 2 jaar verlengd, met optie op nog een jaar tot 2022. Er is een perceel van ca. 7000 m2 beschikbaar voor de teelt van biologische groente en/of kleinfruit. De Dijklandhoeve ligt strategisch tussen de woonwijken Aa­‐Landen en Stadshagen in het noorden van Zwolle. Het perceel is recentelijk gediepspit waardoor er een mooi egaal bodemprofiel is, en er is drainage aangelegd om eventueel overtollig water af te voeren. Verder is er beschikking over een deel van een tuinbouwschuur en een bron met goed helder (ontijzerd) water voor bevloeiing.

 

Coöperatie

Meerdere ondernemers hebben zich inmiddels gevestigd, zoals een biologische snijbloementeler met een bloemenpluktuin en een veehouder met lammeren en rundvee. Ook wordt er graan geteeld en wordt er onderzoek gedaan naar andere teeltsoorten aanvullend op de weidegronden en naar diverse ontwikkelingsmogelijkheden op het erf. Kortom: een locatie volop in beweging en ontwikkeling.

 

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen / mogelijkheden:

  • Ervaring met groenteteelt en/of teelt van kleinfruit (liefst opleiding Warmonderhof)
  • Communicatief sterk en goed in samenwerken
  • Mogelijkheid om te investeren in je eigen bedrijf
  • Een actieve bijdrage te leveren aan de ambities van de Zwolse Stadslanderijen Wij bieden:
  • Voorlopig een 1 jarige overeenkomst met uitzicht op verlenging.
  • Gezamenlijk gebruik van het erf, de schoonwaterbron en ontmoetingsruimte, etc.
  • PR in het kader van de coöperatie Zwolse Stadslanderijen Stadslanderijen
  • In principe marktconforme condities, die in onderling overleg nader worden bepaald.

Wil je in aanmerking komen voor deze mogelijkheid, stuur dan z.s.m. maar in ieder geval vóór 1 februari 2019 een globaal ondernemingsplan met begeleidende brief en cv naar:

Coöperatie Zwolse Stadslanderijen UA, t.a.v. Jos van Leussen, – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Uiterlijk 1 maart 2019 wordt een keuze gemaakt uit de gegadigden.

Voor meer informatie over de Dijklandhoeve, bezoek www.stadslanderijen.nl ; voor nadere info over de condities neem contact op met Martie Mulder; interim Bedrijfsleider Coöperatie 06 12922809

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel