Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

quintaPortugal, Algarve (Lagos), unieke gelegenheid op inspirerend landgoed voor een biologische en dynamische samenwerking.

 

Op onze Quinta van 6ha in de zuidwestelijke Algarve zijn wij al jaren actief in landelijk eco toerisme en kleinschalige biologische ontwikkeling van het land. Sinds 2001 werken wij  samen met vrijwilligers vanuit de hele wereld, maar we zijn nu in het stadium beland dat we behoefte hebben aan een meer duurzame verbinding en samenwerking met geestverwante mensen om het  landgoed en haar potentieel mee de delen. Met deze samenwerking willen we jou/jullie de kans bieden om hier autonoom een bestaan op te bouwen.

Wij zoeken mensen die zelfstandig leven, die autonoom het land kunnen bewerken en mee willen werken aan het algemene onderhoud van de Quinta. Wij denken aan mensen met ervaring, die biologisch of biodynamisch het land en de aanplant willen en  kunnen verzorgen en ontwikkelen. Er staan al veel fruitbomen, waaronder vijg, amandel, olijf, citrus, maar een aanzienlijk gedeelte van het land is nog onontgonnen en biedt de mogelijkheid om nieuwe cultuurgewassen aan te leggen, bomen te planten, een voedselbos aan te leggen, kleinvee te houden etc. Daarnaast zoeken we ondersteuning in onderhoudsklussen en allerhande creatieve bouwklusjes.

Naast het bewerken van het land zien wij mogelijkheden voor tal van andere activiteiten om inkomen te genereren:

  • Groentepakketten verzorgen voor gasten van de Quinta en daarbuiten
  • Groente, fruit, huisgemaakte producten verkopen op markten, aan gasten etc.
  • Koken uit eigen tuin voor beperkte groepen of evenementen.
  • Bijen houden en honing verkopen
  • Kleinvee houden en producten verkopen
  • Aanbieden van diensten aan gasten op en buiten de Quinta zoals massage, alternatieve therapieën, yoga e.d.
  • Het geven van workshops op gebied van kunst, cultuur, persoonlijke ontwikkeling etc.
  • activiteiten met kinderen (bijvoorbeeld, brood bakken, ezel rijden of paardrijden, in de moestuin werken etc. )
  • Het opzetten van biologische groente tuintjes waar dorpsbewoners een plot onderhouden tegen een kleine bijdrage
  • Etc.

 

Profiel:

Sleutelwoorden voor kandidaten zijn creativiteit, flexibiliteit, professionaliteit, zelfstandigheid, verbindend, praktisch bewust.

Wij zoeken mensen die tevens in staat en bereid zijn om, bij gelegenheid, verantwoording te dragen voor het geheel en die anderen (vrijwilligers) kunnen begeleiden. Er is eventueel ruimte voor meerdere bewoners/participanten. Kinderen welkom.

 

Samengevat zoeken wij een samenwerking waarbij je als zelfstandige onder de paraplu van de Quinta voorziet in je eigen levens behoefte. Wij stellen ons voor dat wij in overleg een samenwerkingsconcept opstellen waarin de wijze van wonen, leven en werken op de Quinta wordt uitgewerkt, zodat de samenwerking (ook qua kosten/baten) in balans is.

Je investeert, in overleg, in je eigen accommodatie (in overleg). Tijdelijk onderkomen beschikbaar.

 

Geïnteresseerd? Schrijf ons dan een e-mail met profiel/CV en motivatie op:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Theo Bakker

Inge Keizer

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel