Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

jagtlust-1Voor de Moestuin van Jagtlust (www.moestuinvanjagtlust.nl) zoeken we een stagiair die ons ondersteunt bij het verbouwen en onderhouden van onze moestuin. Wij zijn een zorgboerderij waar wij met een inclusieve groep mensen,  jong en oud, met en zonder beperking samenwerken. De moestuin is 6000 m2 en bestaat uit vier kwadranten; groenten, fruit, bloemen en schapen.

 

Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9-16 uur.

De Moestuin van Jagtlust is gelegen op een van de bosrijke buitenplaatsen van ’s-Graveland (nabij Hilversum).

 

Geïnteresseerden kunnen telefonische contact opnemen met:

Mira Kho 06 51 19 17 26

Of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel