Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

tilburg-1Ons bedrijf ligt op Goeree Overflakkee in Oude Tonge. Niet al te ver van Rotterdam. We hebben 750 melkgeiten en naast een hoop grasland en wat mais hebben we ongeveer 20 ha akkerbouw percelen. We telen aardappels, pootgoed, plantui ,rode biet en spruiten. Samen met onze gras/klaver percelen is het een mooie vruchtwisseling.

We zoeken iemand voor alle voorkomende werkzaamheden waaronder veel trekker en shovel werk.

 

 

Doordat we een gemengd bedrijf zijn bieden we veel verschillend werk en een hoop afwisseling gedurende de dag. Beide werken we fulltime in het bedrijf en we hebben drie kinderen.

 

 

Vaak hebben we ook nog wel een stage loper of onze buurjongen die wat mee helpt.

Je moet affiniteit hebben met de biologische bedrijfsvoering in de akkerbouw en met de dieren.

Er is eventueel woonruimte op ons erf.

Je kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bel Jan van Tilburg voor een afspraak voor een goed gesprek; 06-13702250

Jan & Aafke van Tilburg

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel