Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

De familie Tempel bij het Groningse Middelstum heeft een melkveebedrijf met blaarkoppen en een zeer druk groenvoorzieningsbedrijf.Ze hebben met pijn in het hart besloten om hun melkveetak met blaarkopkoeien af te stoten. Het is een prachtige stamboekveestapel met (nagenoeg) raszuivere koeien. De koeien zijn overwegend roodblaar. Het melkproductieniveau is bovengemiddeld. De gezondheidsstatus is de hoogste. We zoeken naar een veehouder die serieuze interesse heeft in de overname van deze bijzondere kudde, en die daarna doorgaat met de raszuivere stamboek blaarkopfokkerij (met melkproductiecontrole) zodat deze oude bloedlijnen en waardevolle koeien bewaard blijven voor de fokkerij van de blaarkoppopulatie.
Voor de echte liefhebbers dus.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Derk en Fronica Tempel  via tel: 050 3049176

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel