Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Stage bij de Melkbrouwerij

melkbrouwerijDe melkbrouwerij maakt haar producten op het erf van de biologische boerderij van oud Warmonderhoffer Rick Huis in ’t Veld en zijn vrouw Arjuna in Deventer. De melk komt van onze 45 MRIJ (maas, rijn, ijssel) koeien die zoveel mogelijk buiten grazen op kruidenrijke weides.
We vinden het belangrijk dat de koeien hun natuurlijk gedrag kunnen vertonen. Daarom houden de koeien hun hoorns en loopt onze eigen stier in de kudde. Hiermee zorgen wij voor een goede basis voor het maken van heerlijke zuivelproducten dit doen we onder de naam ‘de Melkbrouwerij’.
www.melkbrouwerij.nlOok doen wij mee met verschillende projecten, zoals de landschapsprijsvraag Brood en Spelen waarmee we met ons project Melk en Noot hebben gewonnen. We zijn bezig om ons bedrijf te transformeren naar een gemengd bedrijf met o.a. noten productie. Ook gaan we starten met een project via Agri meets Design.
Lijkt het je leuk om mee te draaien op ons familiebedrijf dan horen we graag van je!

Rick & Arjuna Huis in ’t Veld
---de Melkbrouwerij---
0616916828
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel