Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er        Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Biologische tuinderij de Lijsterbes is een groente pakketten bedrijf en levert wekelijks rond de 700 groentepakketten in Nijmegen en omgeving.

 

We telen onze groente op 10 hectare land gelegen aan de Grafwegen 55 in Groesbeek Breedeweg. Voor het komende jaar zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor 20 uur per week. Start in januari 2019 in week 2. Eventueel later in het seizoen nog uit te bereiden naar meer uren ( periode mei t/m september). We zoeken iemand met ervaring in de biologische tuinbouw.

 

 

Ben jij breed inzetbaar?

In staat fysiek zwaar werk te doen?

Kun je zelfstandig aan het werk en pak je nieuwe dingen snel op?

Woon je redelijk in de buurt en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken?

Stuur dan je sollicitatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ook mailen naar het bovenstaande emailadres.

 

Voor een impressie van ons bedrijf kun je kijken op www.tuinderijdelijsterbes.nl

Groet,

Erik en Sandra

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Nieuws
Open dagen
Avondklassen

Vacaturebank

stages
banen
vrijwilligerswerk

Bedrijvendatabase  
Warmonderhoffers

 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel