Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Stichting Zaadgoed doet bij deze een oproep aan de sector omdat zij zoekt naar een secretaris om haar bestuur te versterken. Stichting Zaadgoed zet zich in voor een grotere agro-biodiversiteit. Dat doet zij door verantwoorde veredelingstechnieken te stimuleren die vrij zijn van het gebruik van genetisch gemodificeerde organismen, door teelt van nieuwe rassen, educatie, kennisontwikkeling en het betrekken van de ketenpartijen.

Het bestuur bestaat uit 
Cor Zenhorst (biologisch tuinder) - voorzitter
Edwin Nuijten (veredelaar Louis Bolk Instituut) - penningmeester
Willy Douma (projectleider Hivos) - algemeen bestuurslid

Meer informatie bij Cor Zenhorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel