Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Deeli

Op de biologisch-dynamische boerderij Deeli van Roeland en Ingrid van Dee, is ruimte voor voltijd- en deeltijdstagiaires. Er is  zelfstandige woongelegenheid op het terrein. Deeli is een gemengd bedrijf met kippen ( eigen opfok) brandrode runderen , varkens, klein fruit, hoogstamfruit, druiventeelt en groenteteelt. Behalve de teelt van het fruit, vindt er ook verwerking plaats, zoals het maken van jam, sap en ijs. We zoeken stagiaires die willen helpen met alle voorkomende werkzaamheden. We staan open voor mensen die eventueel eigen projecten willen uitwerken.

Het dorp Ophemert ligt midden in het land, in de Betuwe.

Bekijk voor een impressie van het bedrijf het filmpje op www.deeli.nl .

 

Reacties graag naar : Roeland van Dee 0653159802

Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel