Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Doetie's geiten is een kleinschalige geitenboerderij in Jubbega, inmiddels 50 Toggenburger geiten. De geiten zijn dagelijks buiten, ook 's winters, ze kiezen daar zelf voor. Op deze boerderij worden rauwmelkse kaasjes gemaakt, die landelijk in het hoge segment terug te vinden zijn. Daarnaast worden de kaasjes op vaste boerenmarkten verkocht. In de kaasmakerij worden de kaasjes gemaakt van de warme melk op traditionele wijze. Dat proces ontwikkelt zich steeds verder.

Daarnaast wordt er ook constant aan product ontwikkeling gedaan, zowel in de zuivel als met het vlees van de geiten. Komend jaar zal de veestapel weer groter worden en dit kan ruimte bieden om extra producten te ontwikkelen en hier de doelgroep voor te vinden.

Wil jij meer leren van een kleinschalig bedrijf, van het land tot de klant. Wil je weten hoe je een bedrijf succesvol maakt? Hoe je de connectie met je klant maakt?

 

Ik zoek een stagaire, liefst fulltime. Mocht je als parttimer interesse hebben dan graag vaste dagen per week!

 

Ben je benieuwd, geinteresseerd. Je kunt alvast een kijkje nemen op www.facebook.com/doetiesgeiten.

 

Ben jij degenen die hier graag wil werken!

 

Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel