Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

duurzaambodegravenDe Stichting Duurzaam Bodegraven-Reeuwijk heeft van de gemeente een stuk grond van enkele hectares in beheer gekregen tot en met het seizoen 2022. We zijn nu drie seizoenen bezig op dit stuk land groenten, kruiden en bloemen te produceren voor lokaal gebruik, waarbij we steeds een groter deel van het gebied in cultuur brengen. Hiermee dragen we bij aan de doelstelling van zowel de Stichting als de gemeente om het aandeel lokaal geproduceerd voedsel te vergroten. Om de continuïteit ook na 2022 te garanderen zijn we al op zoek naar locaties om de productie uit te breiden.

 

 

We betrekken zoveel mogelijk buurtbewoners bij de tuin en organiseren educatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen. Ook zijn we bezig met de realisatie van een vlindertuin.

 

De tuin ligt naast het Limespark. In verband daarmee is de Romeinse tijd als thema voor de tuin gekozen. Dat thema maken we zichtbaar in de lay-out van de tuin en in gewassen die we telen. We zijn ook bezig met de bouw van een replica van een Romeinse soldatenbarak.

 

Wij zijn op zoek naar iemand die kennis heeft van en affiniteit met biologische vollegronds tuinbouw, die ons team van vrijwilligers en een betaalde tuinman wil komen versterken. Vooralsnog vragen we een inzet van twee dagen per week. Hiermee willen wij de activiteiten van ons multifunctionele project opschalen, de kwaliteit van de producten verbeteren en de omvang van de verkoop vergroten.
Afhankelijk van de groei van onze activiteiten zal de inzet zich in de toekomst kunnen uitbreiden. Salariëring is in overleg.

Reacties graag uiterlijk 15 oktober 2018

 

Bel of mail voor meer informatie:

Hans Verspoor | 06-39855320 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Esther van den Bor | 06-29173341 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kijk ook op onze website: www.hortuspopulus.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel