Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

It Griene Libben zoekt stagiaires die zich willen verdiepen in microfarming en de technieken van JM Fortier en Curtis Stone. In Noordbergum, tussen Leeuwarden en Drachten ligt ‘It Griene Libben’ (Fries voor: het groene leven). Wij zijn een kleinschalige groentekwekerij die werken volgens de technieken zoals beschreven in het boek van JM Fortier ‘the Marketgardner’. Wij leveren op dit moment aan restaurants, ‘de Streekboer’ en de biowinkel. Daarnaast hebben we een (zelfbedienings)verkooppunt op de tuin.

 

It Griene Libben heeft een buitenterrein van 0,5 ha waar op dit een derde van in gebruik is. Daarnaast hebben we een kas van 30 meter lang en zes meter breed. Ook hebben we een schuur met een koelcel, een wasstation en opslag voor gereedschap. We hebben veel gereedschap uit Canada en Amerika over laten komen, omdat dit in Nederland nog niet verkrijgbaar is.

 

Wat kun je zoal leren bij It Griene Libben:

  • Het opkweken, planten, oogsten, wassen en verkoopklaar maken van diverse soorten groenten;
  • Alle kennis die wij hebben van de technieken van JM Fortier (zowel uit het boek als de online masterclass) kunnen we je leren;
  • Marketing, hoe zorg je voor voldoende afnemers voor je product?
  • Het werken met diverse aparatuur kenmerkend voor de microfarming: paperpottransplanter, quick cut greensharvester, tilther, terradonis seeder, wielschoffel etc.

 

Nieuwsgierig geworden naar It Griene Libben? Neem gerust eens een kijkje op onze Facebookpagina: www.facebook.com/itgrienelibben.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Gosse Haarsma: 06-48344599 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel