Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Op 1 september heeft there haar deuren geopend in Leeuwarden. Deze jonge plant die geworteld is in een energieke vernieuwende voedingsbodem beoogt het grootste startup ecosysteem van Noord Nederland te worden.

there faciliteert en ondersteunt bedrijven en impactmakers bij het creëren en realiseren van innovaties. Het ruime bedrijfspand biedt een unieke (samen)werkplek en community voor bedrijven en professionals die de wereld willen verbeteren.

Groen en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers binnen there. Zo zijn er, in samenwerking met hogeschool Van Hall Larenstein, plannen voor vertical farming op de binnenmuren van het bedrijfspand. Buiten het gebouw ligt een landbouwkans voor jou! Op het ruime dakterras en in stroken rondom het gebouw is ruimte voor stadslandbouw en eventueel bloementeelt. Deze broedplaats voor innovatie biedt jou de kans om jouw eigen startup te ontwikkelen. Het telen van groenten en fruit zou je kunnen combineren met bijvoorbeeld het bereiden van lunchgerechten en smoothies, het aanbieden van groenten-/fruittassen (eventueel icm de Streekboer of bijv. de Zaaister), het geven van voedings- & leefstijladviezen en workshops aan leden van de community. Je zou het natuurlijk ook kunnen combineren met het aanbieden van bijvoorbeeld yoga of bootcamp. Het is maar net waar jouw interesse naar uit gaat en wat jij in huis hebt, oftewel waar jij kansen ziet.

there kenmerkt zich door sociale uitwisseling & samenwerking, vernieuwend denken & doen en ontwikkeling. Leden van de community huren één of meerdere dagen per week een werkplek op de eerste of tweede verdieping. Beneden is een mooie groen ingerichte ruimte om elkaar te ontmoeten, goede koffie te drinken, te lunchen, evenementen te organiseren en om tijdens of na de werkdag lekker te zweten in de fitnessruimte.

Kom gerust eens sfeer proeven en kennismaken, zodat je een beeld kan vormen van de mogelijkheden.

 

Erwin Kenter

www.letsgothere.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-23435085

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel