Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

groengriffioen1Net onder de rook van Amsterdam in het mooie Weesp ligt, verscholen tussen de rietkragen van de Vecht, biologische boerderij De Groene Griffioen. Het familiebedrijf bestaat uit een melkveehouderij met circa 100 Montbeliarde runderen (60 melkkoeien, 40 stuks jongvee, 1 stier), zuivelmakerij, boerderijwinkel en vergaderruimte.
Kenmerkend voor De Groene Griffioen: antibioticavrij, natuurlijke dekking, dubbeldoelkoeien met horens en een compoststal. Ter ondersteuning van het dagelijkse werk op de melkveehouderij, is de familie Griffioen op zoek naar een Medewerker melkveehouderij (m/v)

groenegriffioen2

 

Het betreft een fulltime functie waarbij je zelfstandig meedraait in de dagelijkse werk dat voornamelijk bestaat uit het melken, voeren en verzorgen van het vee (jongvee en melkkoeien).

 

Wij zoeken

Iemand met ervaring in het dagelijks runnen van een melkveebedrijf en affiniteit heeft met biologische landbouw, verantwoordelijkheidsgevoel heeft, tijdig problemen kan signaleren bij de koeien en een aanpakker is. Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband. Ervaring in de melkveehouderij is een vereiste, evenals rijbewijs B en trekkerrijbewijs.

 

Functie eisen

  • Melkervaring (vereiste)
  • Kennis en ervaring in de melkveehouderij
  • Affiniteit met de biologische sector
  • Affiniteit met verbreding (zuivelproductie, educatie, huisverkoop)
  • Aanpakkershouding: je wilt werken en ziet het werk liggen
  • Eigen vervoer (rijbewijs B)

 

Wij bieden

Een veelzijdige functie op een prachtig verbreed biologische melkveehouderij met ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid om in te groeien in het bedrijf. Passende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Dierhouderij.

 

Reageren

Bij interesse graag voor 15 augustus (eerst) een motivatie met cv (werkervaring) per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over ons bedrijf staat op onze website www.degroenegriffioen.nl en voor een indruk van het reilen en zeilen bekijk onze facebookpagina.

 

 

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel