Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

makandraBiologische zorgboerderij Makandra ligt op een prachtige plek aan de rand van het bos op landgoed Kernhem. De boerderij biedt dagbesteding aan cliënten met een verstandelijke beperking en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Makandra is een actieve leer-werkplek en jaarlijks bieden we plaats aan stagiaires vanuit verschillende opleidingen.

 

Voor de groenteteelt zijn we ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste BBL stagiaires die graag alles willen leren over groenteteelt en graag samenwerken in teamverband.

 

 

Op de boerderij zijn verschillende werkgebieden o.a.:

  • Groenteteelt zowel vollegronds als in de tunnel kas
  • Fruitteelt: kleinfruit en hoogstamfruit met oude Hollandse fruitrassen.
  • Shiitake kwekerij
  • Kruiden en bloementeelt.
  • Verzorging van twee jersey stierkalfjes en 96 kippen en 4 hanen
  • Eigen jam en sapmakerij

 

Alle werkgebieden hebben een eigen groep deelnemers. Er is o.a. een groentegroep, fruitgroep, bloem- en geurgroep en binnengroep (huishouding).

Samen met de begeleiders, stagiaires en vrijwilligers werken de cliënten en deelnemers aan passende dagbesteding.

Op Makandra wordt de biologische groente zoveel mogelijk zelf opgekweekt. Van zaaien tot oogst werk je mee om een mooi gewas te telen. Je leert over de ontwikkeling van de gewassen, herkennen van plagen en ziektes en hoe hiermee om te gaan.

De afzet van de groente op Makandra is voor eigen winkel en aan derden zoals markten en restaurants. Het is belangrijk om een mooie kwaliteit te leveren en je leert hoe je hiervoor zorgdraagt bij de teelt en het oogsten.

Binnen de groenteteelt werk je dagelijks samen met onze cliënten van de groentegroep. Zij zijn een leuke dynamische groep mensen met veel kennis en vaardigheden op tuinbouw gebied.

Naast groenteteelt is er ook gelegenheid om je te verdiepen in fruitteelt, kruiden en bloementeelt.

Heb jij de groene vingers die we zoeken en vindt je het leuk om met zorg cliënten samen te werken maak dan een afspraak en kom eens langs. Laat de plek op je inwerken en hopelijk wordt dit jou nieuwe stageplaats.

Contactgegevens:

Biologische zorgboerderij Makandra

Kalverkampweg 1

6718WJ Ede

 

Algemeen nummer: 088-0373163

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon tuinbouw: Sandra Stigters

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel