Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Dikshoeve-1Voor ons biologisch melkschapenbedrijf zijn wij op zoek naar een medewerker/ster , voor ong. 35 uur per week . Wij zijn gevestigd in Ransdorp, een dorpje onder de rook van Amsterdam. Wij melken 500  melkschapen , waarvan een gedeelte van de melk wordt verwerkt op het eigen bedrijf.

 

 

 

 

De werkzaamheden bestaan uit : melken, de schapen verzorgen, dieradministratie en tractorwerkzaamheden; een veelzijdige functie.

Ook hebben we een zorgboerderij. Een woning is evt. aanwezig .

Contact :  W.Kuiper  06-51403614

                 A.Kuiper  06-51355573

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel