Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

soulereHeb je (enige) ervaring met koeien of kaasmaken? Heb je enkele weken of langer beschikbaar? Vraag vrijblijvend informatie aan om een tijdje mee te werken op een dynamisch (Nederlandstalig) boerenbedrijf in Zuid Frankrijk. Wij hebben het hele jaar door plaats voor stagiaires, vrijwilligers en vakantiekrachten van alle leeftijden.  

Wil je werkervaring opdoen of juist even iets anders doen dan je thuis gewend bent? Kom een tijdje op Soulère meewerken. Met elkaar geven we vorm aan de verzorging van land, gewas en dieren (enkele varkens, gehoornde melkkoeien, jongvee) en maken we kaas die aan huis, op de markt en in biologische winkels in de buurt verkocht wordt.

Ook als je nog geen ervaring hebt in een boerenbedrijf ben je van harte welkom om hier te komen. Ieder heeft zijn talenten en als je ze zelf nog niet kent kun je die hier wellicht ontdekken.

Bel rechtstreeks naar de boer, stuur een mail of informeer bij studenten van de Warmonderhof die eerder hier geweest zijn.

Onno Ufkes 0033 561 69 84 80

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jara van Rooij (0031 0)6 31 19 04 19

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel