Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

careel

In Transsylvanië in het Nationaal Park Apuseni, 80 km vanaf Cluj–Napoca, ligt ons landgoed “Casa Careel “. Op dit landgoed is zelfvoorziening één van onze doelen.

De stad Cluj-Napoca was in 2015 de Europees hoofdstad van de jeugd. Er zijn 3 stageplekken per jaar in Tranisu. Je bent welkom alleen of met je medestudenten. Er is in Tranisu accommodatie aanwezig.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en staan ingeschreven bij SBB onder de naam Casa Careel.

 

careel2Als we in Roemenië zijn, is de bereikbaarheid per telefoon soms moeilijk, dus mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.              www.careel.eu

Wij nemen dan direct contact met je op.

Jij geeft aan welk project je voor jou opleiding gaat uitwerken als stage opdracht of thesis in dit schitterende natuur gebied.  Op onze site staat een promotie film misschien geeft die nog meer informatie over deze plaats en omgeving.

Ben je nieuwsgierig of heb j e nog vragen stel deze via een e-mail wij zien jou graag in Roemenië.

Een land met nog veel oude tradities en cultuur.

En een biodiversiteit van onschatbare waarde.

Met vriendelijke groet,

Eelke Wiersma en Carmen Todita.                    

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel