Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

marjattalogoMarjattas erkende ecologische en biodynamische glastuinbouw staat aan de vooravond van een generatiewisseling. Daarom wil Marjatta graag een gekwalificeerde en ervaren tuinder met empathie en bij voorkeur sociaalpedagogische kennis binnenhalen om de duurzame voedselproducten van Marjatta verder te ontwikkelen en tegelijkertijd een veilige en beschermde werkomgeving te bieden voor de gehandicapte bewoners van Marjatta. 

 

marjattafotoMarjattas biodynamisch, ecologisch en erkende tuinbouwbedrijf staat aan de vooravond van een generatiewisseling. Daarom plant Marjatta nu al enkele zaadjes om de belangstelling op te wekken van nieuwe ervaren en opgeleide tuinders, die de geslaagde oogst van ecologische en biodynamische groenten kunnen overnemen en voortzetten. De kwekerij heeft een eco-label en is goedgekeurd door Demeter en het Deense ministerie van landbouw en voedsel.

 

Marjatta heeft door de jaren heen de tuin- en landbouwproductie ontwikkeld tot een duurzame en gewilde portefeuille met groenten die worden geteeld volgens biodynamische principes. Na de oogst worden de gezonde en voedzame voedingsmiddelen verdeeld onder alle bewoners van Marjatta en ook verkocht aan enthousiaste groothandelaren, zoals Årstiderne en Solhjulet, die allemaal op zoek zijn naar voedsel van hoge kwaliteit.

 

Naast een sterke focus op seizoensgebonden en duurzame voedselproductie vindt de tuinderij het net zo belangrijk om beschermd en zinvol werk te bieden aan de volwassen bewoners van Marjatta, die allemaal leven met een lichamelijke of geestelijke handicap.

 

Wanneer dit uw belangstelling heeft gewekt, openen we graag de groene deuren van de tuinderij voor een informele rondleiding en een gesprek over het werk en de toekomstvisies van de tuinderij. Voor meer informatie kunt U zich in verbinding stellen met de leider van tuinderij Vidarslund, Sjak Boot, per telefoon 004556725550/004529439536 of per E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lees hier meer over de glastuinderij: http://www.marjatta.dk/voksencentre/produktionsvaerksteder/gartneriet

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel