Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
KwekerijA8web

Kwekerij A8 in Doorn is een klein bio-dynamisch bedrijf van twee hectare, waarvan 600 m2 kasruimte Wij telen en verkopen groente en kruiden, kweken plantgoed op voor andere bedrijven en onszelf. Verder vermeerderen en selecteren we groenterassen voor de Zaderij. Kortom we zijn een gevariëerd bedrijf waar je kennis kunt maken met veel facetten van de tuinbouw. Er is plek voor 2 BBL- stagiaires (je kunt bij ons niet overnachten). Je bent altijd welkom om te komen kijken of het iets voor je is.
Willem & Titia ’t Hooft 06 50824027

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel