Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

stadsakker1Onze kwekerij bevindt zich aan de rand van Groningen Stad. We verbouwen groente, fruit en bloemen. Alle producten gaan rechtstreeks aan onze pakkethouders en voor losse verkoop naar onze eigen Stadsakker.winkel in de stad. 

 

Vanwege drukte zijn we op zoek naar een seizoenskracht die ons tot oktober kan ondersteunen. De werkzaamheden omvatten naast planten, oogsten, plantverzorging, schoffelen en wieden ook terrein en gebouwonderhoud.

 

Heb je hebt ervaring in de tuinbouw, ben je pro-actief en werk je graag zelfstandig?

En wil je ons dit seizoen ondersteunen? Alvast even kennismaken; www.stadsakker.nl

 

Stuur een email met korte CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel