Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

scorlewald-1Scorlewald heeft een vacature voor een Leerling Leer Werkplek (BLL) - landwerkplaatsen (ca. 21 uur per week).

Op de landwerkplaatsen werken we volgens de biologische of biologisch dynamische landbouw methode. Op de tuinderijen worden hoofdzakelijk groente bloemen en kruiden geteeld, iedere tuinderij heeft zijn eigen specialisaties. De boerderij produceert eieren vlees en een beetje zachtfruit.

Op alle werkplaatsen werk je met ongeveer 8 deelnemers, de ontwikkeling van de deelnemers staat centraal in het werk.

 

Wij zoeken iemand met de volgende kwaliteiten:

- een BBL opleiding landbouw en zorg volgt of gaat volgen

- flexibel kan werken, het gaat om verschillende werkplekken en deelnemers

- affiniteit met de antroposofie

- goede sociale vaardigheden bezit

- iemand die stevig in zijn schoenen staat, creatief en oplossingsgericht is en overzicht kan bewaren

- deelnemers kan ondersteunen zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen

 

De complete functieomschrijving kan opgevraagd worden bij Medewerkerszaken (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Gehandicaptenzorg.

 

Informatie over deze vacature kunt u opvragen bij Petra Hol, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Uw sollicitatiebrief en cv kunt u tot 17 juni 2018 richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.scorlewald.nl

Scorlewald biedt een woon en werkplek(dagbesteding) aan 150 bewoners en 75 externe dagbesteders. Onze doelgroep bestaat uit jongeren en volwassenen met een VG indicatie. We hebben 20 werkplaatsen verdeeld over 5 clusters gericht op ambachtelijk werk, dienstverlening en verkoop. Binnen de werkgebieden zorgen we ervoor dat onze cliënten zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Werk is belangrijk binnen de sociaaltherapie.We werken vanuit de antroposofische mensvisie. Dit betekent dat we uitgaan van de overtuiging dat ieder mens wil deelnemen aan het geheel,  en een eigen wilsrichting heeft. Binnen Scorlewald zijn verschillende landwerkplaatsen;

Tuinderij Scorlewald , boerderij Scorlewald (Schoorl), zorgtuinderij Oosterheem (Broek op langedijk), de Hoftuin (Bergen).

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel