Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Ons melkveebedrijf is in totaal 92 ha groot, waarvan 72 ha eigendom en 20 ha pacht en huur. Het ligt op 500 meter hoogte in de Europese bergzone. Er zijn 32 melkkoeien + bijbehorend jongvee. Het zijn Holsteinkoeien, momenteel met 7500 kg melk per koe per jaar.

Er zijn 2 loopstallen voor alle dieren verder zijn er 2 opslag gebouwen (190 M

en 300 M).

75% van de melk gaat naar de coöperatie(180 000 l) de rest wordt aan huis verwerkt en verkocht tot Goudse kaas type ( 50 000 l).

We zijn niet biologisch maar wel extensief. Het aantal dieren kan uit worden

gebreid .

Het vee kan over worden genomen net als het machinepark. De grond is te pachten of te koop.

Voor meer informatie : Iet & Marc Houben ter Laag la Vialle 23400 St Moreil

Frankrijk.

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel 00 33 5 55 54 91 37

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel