Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

VeldenVaasVELD & VAAS is de bloemenkwekerij & werkplaats van landschapshistoricus/kweker Mariette Kamphuis en kunstenaar/florist Denise Collignon. Op landgoed Op Hodenpijl (vlakbij Delft) kweken wij onze slowflowers, biologisch en op volle grond. Ons bloemenveld (1500 m2) is het laboratorium voor ons werk, waarin de intense en vluchtige schoonheid van kiemen, groeien, bloeien en verval een rode draad vormt.

 

VELD & VAAS ontwerpt en maakt de florale aankleding van bijzondere momenten en locaties; feesten, bruiloften, afscheid of fotostyling. Van lente tot herfst leveren we aan bloemisten in de regio en zijn onze bloemen te koop op de Rotterdamse Oogstmarkt. Voor zakelijke klanten verzorgen we jaarrond een bijzondere en duurzame florale styling van hun werkomgeving. Regelmatig zijn we betrokken bij kunstprojecten met eigen werk of ondersteunend. In onze werkplaats organiseren we cursussen en ontwikkelen we samen met andere ambachtslieden en ontwerpers bijzondere VELD & VAAS producten, zoals onze bloemen- en tuinzeep.

 

VELD & VAAS is een erkend SBB-leerbedrijf en geinteresseerden zijn welkom om zich te melden voor komend seizoen. Samen bekijken we of we een goede match zijn.

Behalve de bloementeelt (van grondbewerking, (voor)zaaien, aanplant, onderhoud tot oogst en compostering) zijn er allerlei werkzaamheden in de verwerking en verkoop (Rotterdamse Oogtmarkt) van de bloemen. Een brede interesse en inzetbaarheid is voor ons geen voorwaarde maar wel aantrekkelijk.

 

VELD & VAAS – Rijksstraatweg 20-22 – 2636 AX Schipluiden / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel