Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

rotterdamsemuntRotterdamse Munt is een jonge en ambitieuze organisatie die volop in beweging is!

 

Wij zijn een groene oase in het stenige & stoere Rotterdam Zuid. In de stadskruidentuin groeit een royale rijkdom aan kruiden & eetbare bloemen uit alle windstreken. Bovendien groeit er plezier, inzicht en groentalent.

 

rotterdamsemunt-1Rotterdamse Munt groeit, vergroot haar bereik en verhuist in 2018 naar haar permanente locatie aan de Rosestraat. Via de stadskruidentuin, de producten, de winkel en het terras, en ook via natuur- en smaaklessen en workshops in de tuin willen we meer Rotterdammers een bijzondere groene & smaakvolle ervaring bieden en verbinden met de eetbare stadsnatuur.

Rotterdamse Munt is een sociale onderneming; dit betekent dat wij onafhankelijk van subsidies, met de opbrengsten van ons werk (de verkoop van producten & diensten) en met de grote inbreng van vrijwilligers ons bedrijf draaiende willen houden. Kwaliteit & continuïteit van ons werk heeft daarom bijzondere aandacht.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega met een groot groen hart. Iemand die graag samenwerkt aan een gemeenschappelijke ambitie: Rotterdamse Munt doorontwikkelen tot een succesvol groenbelevingsbedrijf met maatschappelijke impact. We zoeken een energiek persoon die actief kan bijdragen aan een lerende cultuur.

Onze tuincoördinator geeft direct leiding aan een team van ongeveer 10 vrijwillige tuinwerkcoördinatoren en indirect aan een team van 30 tot 50 tuinmedewerkers.

Onze vrijwilligers zijn mensen van verschillende culturele afkomst en verschillende leeftijden, een verschillend kennis- en ervaringsniveau die met verschillende snelheden werken. We vinden het belangrijk dat iedereen die onze passie deelt iets kan bijdragen aan onze missie en de verdere ontwikkeling van de stadskruidentuin.

Wat ga je doen?

 • Je bent dagelijks in de tuin te vinden om jouw kennis te delen met de werkcoördinatoren en tuinvrijwilligers en de lijnen uit te zetten. Je vervult een voorbeeldfunctie als meewerkend voorman/vrouw.
 • Je plant en coördineert de uitvoering van alle werkzaamheden van het tuinteam; het aanleggen van tuinen, zaaien & planten, verzorgen, oogsten, bestellingen klaarzetten, drogen van de kruiden en de verkoop van planten en verse kruiden.
 • Je faciliteert waar nodig activiteiten in de tuin zoals natuurlessen, rondleidingen, workshops, festivals en vergaderingen.
 • Je zorgt voor de inkoop voor het tuinteam.
 • Je inspireert en motiveert je teamleden door hen te interesseren voor het vak, de werkzaamheden, de collega’s en de klanten.
 • In samenspraak met de vrijwilligerscoördinator en de vrijwillige tuinwerkcoördinatoren zorg je er mede voor dat iedereen een eigen plek heeft in het team.
 • Je coördineert het tuinteamoverleg om de 4-6 weken en de trainingen voor de tuinvrijwilligers.
 • Je participeert in het kernteam waar je bijdraagt aan de ontwikkeling van de organisatie, het producten- en dienstenpallet, het verbeteren van ons werk en de samenwerking.
 • De biodiversiteit, de beeldkwaliteit van de tuin en de smaakkwaliteit van de kruiden heeft jouw speciale aandacht.

 

Wat vragen we van jou?

 • Plezier & enthousiasme
 • Open houding & flexibiliteit
 • Kwaliteits- en servicegericht
 • Communicatief vaardig en sociaal
 • Oplossingsgericht
 • Een relevante praktijkopleiding of aantoonbaar praktijkervaring op het gebied van ecologisch groenbeheer, ecologische kruidenteelt, biologische stadslandbouw of als werkbegeleider in het groen

Wat heeft Rotterdamse Munt jou te bieden?

 • Een mooie inspirerende werkplek
 • Een veelkleurig team, enthousiaste teamleden
 • Ontwikkelkansen
 • Een marktconforme vergoeding voor een 20 urige werkweek
 • Vaste diensten en flexibele diensten
 • Deelname aan trainingen

Ben jij de veelzijdig tuincoördinator die wij zoeken?

Dan ontvangen wij jouw CV met korte motivatie graag voor 7 mei as. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je vragen? Bel dan met Ingrid (tel. 06 214 35 213). Wij zijn blij met kandidaten van alle leeftijden en achtergronden. Ons jaarverslag en de inrichtingsvisie voor onze nieuwe tuin kunnen we op verzoek toesturen.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel