Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

afbeelding

Werken in de zorg is ontzettend leuk en ook hard werken. Dat beseffen we! We vragen veel van onze medewerkers waarbij je er ook veel voor terug krijgt. Allereerst tevreden cliënten! Want dat is waar het om draait. Daarnaast vindt DeSeizoenen het ook belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen. Want ontwikkeling vinden we vanuit onze antroposofische visie voor iedereen belangrijk.

Wat ga je doen als Begeleider?

Als begeleider ondersteun en verzorg je de cliënten. We werken vanuit de antroposofische inspiratie waarbij de waarden gelijkwaardigheid, dienstbaarheid en tegenwoordigheid van geest centraal staan. Wij denken daarbij in mogelijkheden, niet in beperkingen!

deseizoenen

 

Wie ga je begeleiden?

Als begeleider ‘groen’ werk je samen met de cliënten. Wat je doet is iedere dag wisselend en ook afhankelijk van het seizoen.  De ene dag verricht je werkzaamheden op het gebied van onderhoud van het terrein van de instelling. De andere dag verzorg je het vee, zoals onze schapen en koeien of werk je op het land in de groenteteelt. De begeleider werkt voornamelijk in het werkgebied Groen (tuinderij is gebaseerd op biologisch dynamische landbouw), maar kan ook ingezet worden in het wonen en/of vrije tijd.

 

Wat bieden wij?

  • Een werkplek met fijne en hardwerkende collega’s!
  • Werk in een unieke organisatie!

Wat vragen wij van jou?

De opleiding, de wil en het talent om mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen in hun ontwikkeling. Praktische ervaring in het tuinders vak is een pre.

Interesse? Reageer dan!

Wil jij de cliënten van het werkgebied Groen beter leren kennen? Dan nodigen wij je van harte uit om vóór 14 mei 2018 je interesse kenbaar te maken. Ina Hooijer (teamcoördinator) ziet je motivatie en curriculum vitae graag tegemoet op        e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wil je eerst meer informatie, dan kun je bellen met Ina op 06 – 55 68 54 36 of met Joep Tulp (teamcoördinator) op 06 – 57 88 73 85

 

Ben je benieuwd naar de visie van onze organisatie? Kijk dan voor meer informatie op http://deseizoenen.org/overkempe   

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel