Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Voor een 2 jarig projekt in Duitsland en Oost Europa zoek ik een student/ afgestuurde voor een onderzoeksprojekt in het kweken van bio paddestoelen, m.n. shitake op eikenhout . Het bedrijf Bio Vital Food uit Dresden produceert en verkoopt bio producten en zoekt voor bovenstaande functie een man/ vrouw met interesse en ervaring.

Het betreft een voltijds baan of evt.een combi van enkele studenten die op deze wijze hun stage kunnen invullen.

Standplaats: Dresden ( Germany) en mogelijk na een jaar in Oost Europa.

 

Contact:

H de Lange

Mail: henkdl63@ gmail.com

Tel: +31653570514

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel