Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Als je kennis wilt maken met biologische frambozenteelt, groenteteelt met zelfoogsttuin en zorg op één plek dan ben je welkom bij Raspberry Maxx in Meijel. In het seizoen van mei t/m september hebben wij onze kwekerij open voor publiek. Bezoekers kunnen onze kwekerij bekijken, op het terras genieten van frambozen en terecht voor onze frambozenproducten en groente in onze winkel bij de kwekerij.  Ook staan we elke vrijdag in Utrecht op de boerenmarkt en op zaterdag op de Noordermarkt, Nieuwmarkt en Zuidermrkt.  In onze frambozenkraam verkopen we jaarrond onze frambozenproducten, zelfgebakken taartjes en koeken van frambozen en in het seizoen natuurlijk verse frambozen. Dus meewerken in de keuken, terras, winkel en op de markt hoort er ook bij. Een hele dynamische en diverse stageplek waar je veel kunt leren. Neem gerust een kijkje op onze website www.raspberry-maxx.nl voor een eerste indruk. Kost en inwoning in overleg.

Neem contact op met:

Henny van Bergeijk

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-43037088

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel