Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

groenebuitenland-1Ben jij een doorzetter en hou jij van aanpakken dan is een stage bij Het Groene Buitenland een leuke plek om je kennis in de praktijk te brengen en uit de praktijk te leren. Verscholen achter de Zeedijk in Assendelft ligt Het Groene Buitenland.
Het terrein ligt voor een deel in Zaanstad, voor een deel in Beverwijk en is onderdeel van de Buitenlanden. Het bedrijf is gelegen achter de Nieuwe Dijk in het weidse Noord Hollandse polder en is makkelijk bereikbaar ( op de fiets) vanuit station Krommenie en Beverwijk.

 

Het Groene Buitenland is een kleinschalige SKAL gecertificeerd biologische tuinderij, van 0,5 ha met een boomgaard met appel- peren- en pruimenbomen en een bessentuin

Ook verbouwen wij een ruim assortiment aan biologische groenten, kruiden en fruit in 3 koude tunnelkassen en op de volle grond ( zware zeeklei),

 

De sfeer op de tuinderij is ongedwongen en gezellig.

Wij werken op de tuinderij met de eigenaar en 4 vaste vrijwilligers 4 keer in de week. Wij hebben momenteel 15 abonnementhouders en een paar vaste klanten die wekelijks hun groenten komen oogsten op de tuin. Wij leveren aan een biologische winkel in Krommenie en wij gaan dit jaar leveren aan een buurderij in Amsterdam. Tevens organiseren wij enkele fruitplukdagen in het seizoen.

 

 

Wij kunnen helaas je geen kost en inwoning bieden.

 

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken en leren of wil jij meer informatie en wil jij een kijkje nemen op de tuinderij stuur dan een mail aan Gerrit Siersema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel op 06-18294450

http://www.hetgroenebuitenland.nl/

https://www.facebook.com/HetGroeneBuitenland/

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel