Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

ZonnehoevePer direct is Zonnehoeve Zeewolde CV op zoek naar een enthousiaste teeltmedewerker tuinbouw met een sterke affiniteit met de zorg. Je bent positief, enthousiast en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de tuinbouw? Heb je talent voor organiseren? Communiceer je makkelijk en correct? Word jij er blij van als je anderen verder kunt helpen? Ben je flexibel en heb je affiniteit met het boerderijleven? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

 

Wat is Zonnehoeve Zeewolde CV:

 

Zonnehoeve Zeewolde CV is een Biologische Dynamisch bedrijf gelegen in de Flevopolder. Naast de Tuinbouw heeft het ook akkerbouw, veehouderij, bakkerij, stoeterij en een zorgtak.

De zorgtak bestaat uit verschillende vormen van zorg, 24-uurs opvang (inwoning) en dagopvang, welke geïntrigeerd zijn binnen het productiebedrijf. De tuinbouw is er op gericht om jaarrond te telen en heeft een uitgebreid groente assortiment.

 

Wat je doet:

Je bent verantwoordelijk voor alle soorten teelt en het mede begeleiden van de (zorg) deelnemers aan de tuinbouw. Samen met de verantwoordelijke voor de akker- en tuinbouw organiseer je de seizoen werkzaamheden en integreer je samen met de verantwoordelijke voor de dagbesteding de deelnemers op een educatieve manier met de tuinbouw.

 

 

Wij vragen

  • Vakbekwaam Tuinbouw medewerker Biologisch-Dynamisch
  • MBO werk- en denkniveau (niveau 3)
  • Affiniteit met een Biologische Dynamische bedrijfsvoering
  • Organiserend vermogen en inzicht
  • Lerend bezig zijn met de deelnemers
  • Bijhouden en administratief vastleggen van tuinbouw activiteiten ten behoeve van educatie
  • Flexibel inzetbaar (geen 8-17 uur mentaliteit)
  • Goede teamspirit

 

Het behoort tot de mogelijkheden:

  • Deel te nemen aan opleidingen en cursussen

 

Salaris conform CAO ‘Open teelten’.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Stuur dan jouw motivatie met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reactie mogelijk tot 31 maart 2018

Wil je informatie dan vragen wij je om contact op te nemen met

Reinout Leerentveld, akker- en tuinbouw, 06-50733727

Tadeusz Groen, dagbesteding, 06-13781050

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel