Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Tuinderij De Volle Grond heeft nog ruimte voor een gemotiveerde stagiaire gedurende het komende groeiseizoen.

 

Op onze historische moestuin van 1 hectare verbouwen wij een breed scala aan vollegrondsgroente, kruiden, kleinfruit en bloemen. Afzet via Pergola groenteabonnementen, natuurwinkel en restaurant. Wij zijn tevens zorgtuinderij en werken daarnaast met vrijwilligers: veel mensen, weinig mechanisatie.

 

Kost en inwoning kunnen we helaas niet bieden, wel een schitterende werkplek vlakbij Utrecht en een gezellig team.
Zoek jij nog een stageplek voor het komend seizoen? Mail Mieke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Tevens zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van aanpakken weten, voor minimaal één dag per week.

 

www.tuinderijdevollegrond.nl

 

www.facebook.com/TuinderijdeVolleGrond

 

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel