Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

lievegoedDit is jouw kans om te werken op een biologische zorgboerderij! Wil jij werken met mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking? En ben je als ervaren Persoonlijk Begeleider toe aan de volgende stap in je loopbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie

 • Je bent een persoonlijk begeleider die de cliënten stimuleert in hun ontwikkeling en zelfstandigheid.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het ondersteuningsplan.
 • Je werkt samen in een team en samen met familie van de cliënt.
 • Je brengt je kennis en ervaring in voor het zorgplan van de cliënt.
 • Je draagt bij aan de deskundigheid en ontwikkeling van jezelf en jouw team.

Jouw profiel

 • Je hebt een opleiding als begeleider op MBO niveau 4 of HBO niveau.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met de doelgroep.
 • Je hebt ervaring met het werken met vee.
 • Je hebt een ondernemende houding in het organiseren van agrarische activiteiten ten bate van zinvolle dagbesteding.
 • Je hebt affiniteit met het begeleiden van volwassenen met een verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problematiek.
 • Je bent zelfstandig, creatief en kijkt samen met collega’s naar mogelijkheden voor een optimale begeleiding van de cliënten.
 • Je bent nieuwsgierig naar onze antroposofische visie.

Ons aanbod

 • Een unieke werkplek op een biologische zorgboerderij in het landelijk groen waarin je werkt met mens en dier.
 • Bijscholing over onze antroposofische aanpak.
 • Een aanstelling voor de duur van een jaar een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar bij goede referenties en CV.
 • Een aanstelling voor 24 uur per week, waarbij wekelijks drie vaste dagen op o.a. donderdag en vrijdag, in het werkgebied Erfgroep.
 • Inschaling en eindejaarsuitkering volgens cao Gehandicaptenzorg en voordelen bij de aanschaf van een (elektrische-)fiets, computer, telefoon, tablet of fitnessabonnement en nog veel meer.

Informatie

Wij zoeken voor Nieuw Rijsenburg te Driebergen een Persoonlijk Begeleider voor cliënten die dagbesteding volgen. Op Nieuw Rijsenburg, een kleinschalige zorgboerderij, begeleiden wij cliënten in hun werkzaamheden met vee en in de tuin. Op Nieuw Rijsenburg wonen mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met psychische problematiek of een vorm van autisme.

Meer weten over de functie van Persoonlijk Begeleider? Neem contact op met Liesbeth Zaayer, Clustermanager, telefoonnummer: 06-15081672 of Leonie Nibbelke, locatiecoördinator, telefoonnummer:  06:25319842. Meer informatie over Nieuw Rijsenburg vind je op www.lievegoed.nl.

Solliciteren
Enthousiast? Vul het sollicitatieformulier in en we maken een afspraak!
(vacaturenummer 2018-31)

Procedure

Voor deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

 

Het nagaan van referenties, het controleren van diploma’s en het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel