Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Ter overname :  biologische boerderij in Flavignac (Haute-vienne) :  contact ; Martin François, mail :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  frans en engels sprekend. Ik zoek een opvolger voor mijn melkveebedrijf met melkverwerking, die ik 30 jaar geleden ben begonnen en die sinds 1992 biologisch is.  Overname vanwege pensioen vanaf 2019, mogelijkheid tot samen werken vanaf 2018. 

De boerderij ;  Gebouwen en een woonhuis die opgeknapt dient teworden,  38 ha. koop of pacht van mij plus 12 ha. pacht-overname. Uitbreiding in grond is mogelijk. Machines en veestapel ;(38 normandische en montbeliarde  melkkoeien  en 25 a 30 stuks jongvee) . 

95% van de melk wordt verwerkt tot yoghurt, melk, verse kaas, en verkocht zowel in de buurt als buiten de regio. De producten van de boerderij zijn alom  bekend,  lokale afzet, verkoop aan huis, boeren winkels, biologische winkels……  ideaal voor een stel of 2 vennoten minimaal. 

Momenteel : 3,5 fte waarvan 2,5 werknemers.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel