Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
Hetheerlijkelandtuinder

Ben je geïnteresseerd in stadslandbouw? Ligt je hart bij vollegrondsteelt van groenten? En werk je graag op een plek met landschappelijke waarden en cultureel erfgoed? Dan is een stage bij Het heerlijke land iets voor jou. Bij het heerlijke land draait het om groenten. Lekkere, verse groenten van de volle grond. Deze csa-zelfoogsttuin in Nijmegen Zuid is van mei tot en met november open voor oogstdeelnemers.

 

Over Het heerlijke land

De zelfoogsttuin is onderdeel van Landgoed Grootstal. Op het landgoed wordt door meerdere kleinschalige agrarische ondernemers gewerkt aan een innovatief voedsellandschap, waarbij de bewoners uit Nijmegen kunnen kiezen uit verschillende manieren om mee te doen. Het landgoed profileert zich als de poort tussen stad en land, waar veel te beleven en te leren is, en is tijdens Nijmegen Green Capital 2018 aangemerkt als ‘point of interest’.

Voor meer informatie over het bedrijf ga naar de website www.hetheerlijkeland.nl. Voor informatie over de stage bel of mail Ingrid (tuinder) 06-38407388, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Goed bereikbaar per openbaar vervoer.

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel