Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er        Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Vanaf half maart begin april (of later) is er weer plek op BelleMarie voor stagiaires. Heb je gezonde werklust en wil je veel leren over kruidenteelt (van grond voorbereiden, zaaien, verplegen, oogsten/verwerken en vermarkten) dan kun je goed bij ons terecht. De werkzaamheden zijn divers maar wel gestructureerd. Er wordt zowel binnen (kas en tunnels) als ook buiten gewerkt.

We vinden het belangrijk dat je je eigen kwaliteiten ontdekt en we proberen zoveel mogelijk begeleiding te geven om deze verder te ontwikkelen. Er is zowel handmatig werk als ook met trekker en machines.We werken in een klein divers team. Naast ongeveer 40 soorten verschillende kruiden is er een klein koppel koeien, kippen, 2 paarden en bijen.

 

Van sommige kruiden maken we saus. Ook is er een oefenveld speciaal voor stagiaires, waar je het trekker rijden en machinaal verzorgen van de gewassen zelfstandig kunt oefenen. We staan elke zaterdag (al 30 jaar) op de Noordermarkt in Amsterdam. Er zijn slaapplekken aanwezig. Je mag de hele week komen werken maar ook een paar dagen, afhankelijk van je opleiding.

Voor meer informatie kijk vooral ook op onze website of mail/bel. Voel je welkom.

Voor info: Margje Timmerman

0653866150 of 0522482288

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.bellemarie.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Nieuws
Programma infodagen
Avondklassen

Vacaturebank

stages
banen
vrijwilligerswerk

Bedrijvendatabase  
Warmonderhoffers

 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel