Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Wij zoeken een Tuinder en leermeester met kijk op mensen voor 24-32 uur voor Activiteitencentrum Buitengoed Dorrepaal

 

Over Middin: midden in de wijk, midden in de samenleving een zo prettig mogelijk bestaan leiden. Omringd door de mensen die je belangrijk vindt. Dat is wat Middin voor haar ruim 4000 cliënten nastreeft. Want wij willen dat iedereen mee kan doen. Ongeacht verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel, een psychiatrische stoornis of ouderdom. Bij ons kiest de cliënt zelf hoe hij wil leven. Kan hij de dingen doen die bij hem passen. Want samen leven is samen durven en doen. Waar nodig helpen wij met zorg en ondersteuning. Op woonlocaties, aan huis en in activiteitencentra, in heel Zuid-Holland. Daarbij hebben we één uitgangspunt: Wat kan er allemaal wél?

 

Omschrijving locatie

In Leidschendam, aan de Vliet, ligt Buitengoed Dorrepaal. De locatie biedt werk aan zo’n 120 meewerkers/ cliënten met een verstandelijke beperking of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Buitengoed Dorrepaal is een schitterende buitenplaats aangelegd volgens de Engelse Landschapsstijl. Op de buitenplaats is er een theetuin met oude fruitmuren, speeltuin, dierweide en achter op het terrein is de kas gesitueerd met winkel, kwekerij, en een groen onderhoudsteam. De Buitenplaats wordt voor vele mensen bezocht om te recreëren. De statige Villa Dorrepaal vormt de entree en het gezicht van dit buitengoed. In de Villa is een horecagroep en productiewerkplaats gesitueerd. De horeca werkt nauw samen met de kwekerij voor het samenstellen van het teeltplan, afname van producten en aankleding en verzorging van groenelementen. De villa verhuurt ruimtes met historische grandeur en catering aan bedrijven en instellingen t.b.v. trainingen en businessmeetings.

Al met al voldoende mogelijkheden om aan competenties te werken;
.

 • Voor mensen met een verstandelijke beperking en afstand tot de arbeidsmarkt
 • De mogelijkheid om ook voor een bepaalde tijd werkervaring op te doen
 • Een rustige, groene omgeving
 • Gevarieerde werkzaamheden (horeca, theetuin/winkel, kwekerij, tuinwerkzaamheden, productiewerkzaamheden en dieren verzorgen)
 • Een team van gekwalificeerde medewerkers waaronder vakkrachten.

De locatie maakt momenteel een verandering door van activiteitencentrum naar leerwerkcentrum en sociaal ondernemerschap.
Er is een goede samenwerking met diverse bedrijven/instellingen en met de gemeente Leidschendam – Voorburg.

Aantal medewerkers: 21
Aantal cliënten: 120

Wat ga je doen als Tuinder en leermeester met kijk op mensen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ervaren tuinder/ kweker die van wanten weet en dat over kan brengen naar de cliënten (wij noemen ze meewerkers). Het doel is om meewerkers te ontwikkelen binnen het groene vakgebied en als collega binnen het kwekerij team. Als tuinder en begeleider niveau 3, ben je samen met je collega’s, meewerkers en vrijwilligers verantwoordelijk voor een moderne kwekerij in de venlo-kas, zelfoogst, moes- en bloementuin en productiemoestuin voor onze horeca. Daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief wat bevorderlijk is voor de ontwikkeling van de meewerkers en Buitengoed Dorrepaal
Als tuinder/ begeleider heb je een uitvoerende rol en ben je een rolmodel voor de meewerkers. Met jouw expertise als vakman/vrouw neem je een actieve rol in om samen met de cliënt, participatie in de maatschappij te bevorderen. Je bent in staat samen te werken met collega’s en input te geven voor het cliëntplan in samenwerking met niveau 4 begeleiders.

Het betreft een functie voor 24-32 uur. Werktijden/ werkdagen: wisselend volgens rooster.

De ingangsdatum van deze functie per direct.

Voor de functie van Tuinder en leermeester met kijk op mensen vragen wij van jou

 • Een ervaren en/of gericht opgeleide tuinder/kweker
 • Een enthousiaste persoonlijkheid die zijn/haar vakmanschap kan overdragen
 • Een afgeronde SPW 3, MMZ 3, MMZ VIG of een vergelijkbare zorg gerelateerde opleiding is een pre.
 • Bij gebleken geschiktheid zonder gerelateerde opleiding is het volgen van een opleiding naast de functie een vereiste.
 • Een stevige persoonlijkheid die in staat is om de zorg- en ontwikkelingsvraag van cliënten te verstaan
 • Communicatief ervaren in omgang met vrijwilligers, vele externe personen en instanties.
 • Fysiek in staat kwekerij werkzaamheden uit te voeren.
 • In het bezit van een rijbewijs.
 • Een flexibele inzet (dagen en groepen)
 • Eens per maand een zaterdag te werken
 • Iemand die durft te ondernemen binnen de bloeiende kwekerij op dit buitengewone buitengoed

Voldoe jij aan bovenstaande criteria, dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Wij bieden

Als je bij Middin werkt, kun je rekenen op veel zelfstandigheid en een inspirerende werkomgeving. Bovendien zijn onze secundaire arbeidsvoorwaarden net zo persoonlijk als onze werkwijze. Binnen een meerkeuzesysteem kies je zelf wat jij het belangrijkst vindt. Daarnaast krijg je bij ons medewerkersvoordelen: korting op verzekeringen.

Voor deze locatie en functie geldt tevens:

 • bijscholingsmogelijkheden
 • MKSA (het inwisselen van arbeidsvoorwaarden), opgenomen in de CAO, biedt medewerkers van Middin jaarlijks mogelijkheden om tijd of bruto salaris om te ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden (fietsplan, tegemoetkoming contributie vakbond, tegemoetkoming contributie beroepsvereniging)
 • arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO GHZ, betaling geschiedt in FWG 35 (maximaal € 2607,- op basis van een 36-urige werkweek)

Meer weten?

Voor meer informatie omtrent de functie kan er contact opgenomen worden met Bas de Groot (Zorgmanager) via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sollicitaties alleen via de sollicitatiebutton in de vacature!

Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Werving en Selectie op telefoonnummer 070 372 3548.

Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

Om bij Middin te werken is bij indiensttreding een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel