Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Jaarrond flexibele stageplaats in een internationaal georiënteerd biodynamisch glastuinbouwbedrijf
 

Jij bent altijd welkom op ons bedrijf!
Wij hebben altijd het hele jaar rond plek voor enthousiaste leergierige studenten. Zoek je een stageplek voor korte of langere tijd? Geen probleem. Bij ons kan je op een flexibele wijze stage lopen. Jij bepaald wat jij wilt leren, wanneer je beschikbaar bent en welke dagdelen per werkweek je kan komen. Door deze flexibele manier van stage lopen heb je tevens de mogelijkheid om duaal ook op een ander bedrijf stage te lopen. Voor deeltijders kan dit handig zijn om zo te proeven van meerdere bedrijven zoals grove- en fijne tuinbouw of veehouderij en toch voldoende stage-dagen te halen. Ook in de winter is er bij ons volop werk.Wij van Kwekerij Frank de Koning werken in een 11 hectare groot glastuinbouwbedrijf. Wij telen (bijna jaarrond) verschillende gewassen zoals tomaat, paprika en komkommers. Wij telen voor grote internationale klanten en voor klanten in Nederland, werken marktgericht, en doen veel onderzoek. Wij zijn een leuk, gezellig en (internationaal-) productief team.

Wat kan jij bij ons leren?
Alles (bijna alles) over biologische teelten in de glastuinbouw, plantfysiologie, bodembalans, veredeling, techniek, productie, bedrijfsorganisatie en personeelsbegeleiding.  
Ook kan jij ons alles vragen over teeltuitdagingen (ziekte en plagen), kwaliteitssystemen, certificering en biologisch-dynamische werkwijze zoals het maken van preparaten.

Hoe?
Nadat wij samen met jou je leerdoelen hebben besproken wordt je gekoppeld aan een team waar je praktijkervaring op gaat doen. Tevens bieden wij jou de ruimte om veel theoretische kennis op te doen. Jij maakt zelf een plan wat jij bij ons wilt leren en welke dagdelen jij hiervoor beschikbaar bent. Je bent van harte welkom!

Contact en vragen:
Inhoudelijke vragen: Joep Peteroff

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel:  0031622930702

Bgg. via het bedrijfsbureau Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of kijk op de site van Stagemarkt.nl (ID 100469676)
https://stagedocenten.s-bb.nl/Leerbedrijf/Index/100469676

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel