Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
Wasven

 

Wij bieden een deeltijd-stageplek aan voor een zelfstandige, gemotiveerde stagiaire, vanaf maart 2018.

De Wasvenboerderij is een maatschappelijke onderneming waar vakmensen samenwerken met vrijwilligers en mensen met een beperking. Gezamenlijk runnen wij een gasterij, bakkerij en tuinderij.

De tuinderij beslaat zo’n 4,5 hectare zandgrond, en bestaat uit akkers met bijzondere graansoorten, een glazen kas waar we bijzondere kruiden (potplantjes) opkweken, een moes-, kruiden- en kleinfruittuin, een tunnelkas en een notengaard. Het grootste deel van de oogst gaat naar de keuken van de gasterij en soms naar de bakkerij (bijvoorbeeld eetbare bloemen en kruiden). Verder verkopen we nog in onze winkel.

Wat bieden wij:

Je kunt bij ons ervaring en kennis opdoen van alle soorten werkzaamheden die je zou kunnen verwachten op een biologische tuinderij en kwekerij. Hier horen ook trekker-werkzaamheden bij.

We zijn en blijven volop in ontwikkeling en er is veel ruimte om mee te denken over bijvoorbeeld keuzes in bijzondere gewassen en rassen, teelttechnieken, afzetmogelijkheden etc.

Je werkt, behalve met de tuinder, samen met diverse (zorg-)deelnemers, begeleiders en vrijwilligers.

Enthousiaste begeleiding door Maaike, oud-Warmonderhoffer.

Lijkt het je leuk om een periode mee te draaien? Neem dan contact op met:

Maaike Kruijt

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wasvenboerderij

Celebeslaan 30

5641 AG Eindhoven

Kijk voor meer informatie over het Wasven op www.wasven.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel