Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

GroenteAmsterdammer-1GEZOCHT: Melkveehouder (m/v)

Op dit moment schrijven wij, Robin Gugelot en Kasper Hoex i.s.m. Natuurinclusieve Streekboerderijen een ondernemingsplan voor een gemend bedrijf in de provincie Brabant. Voor het opzetten zijn wij op zoek naar een ondernemer die invulling wil geven aan de veehouderij tak! Bedrijf bestaat verder uit een tuinderij en een stuk agroforestry (fruit en noten). We gaan gezamenlijk directe afzet creëren in de streek.

 

GezochtMelkveehouder

Wij zoeken iemand:

 

- Met passie voor het vak en ondernemerskwaliteiten (hands-on, ideeën vertalen naar de praktijk, durft risico’s te nemen, communicatief sterk).

- Met ambitie om naast de vee houden ook te verzuivelen.

- Die wordt uitgedaagd door samenwerking tussen de drie ondernemingen.

- Die samen met ons het gezicht van bedrijf wil en kan zijn.

 

Wat spreekt jou aan? We zijn benieuwd naar jouw droom. Mail (tot 1 maart 2018) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zonnige groet,

 

uc?export=download&id=0B8mjESaUHtGrMkpMS05tbDkwTkk&revid=0B8mjESaUHtGrd1puWUhMYUFMTGdHb0tKUkh3M2ZPaXJIRU9rPQ

  Kasper Hoex

  +31 6 52027342 

  facebook // instagram

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel