Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

DeTuinderij1Stadstuinderij NoordOogst in Amsterdam Noord gaat in 2018 verder bouwen aan de CSA-groentetuin met Voedselbos.

Het is een sprankelende plek aan het worden, naast de Buitengewone Varkens en Pannekoekrestaurant STROOP, een nieuwe Brouwerij, de wijngaard Nochateau en straks een Natuurspeeltuin voor kinderen.

 

DeTuinderij2

Er is hier plaats voor genoeg mensen om te leren, samen te werken, te genieten en te delen.

Ook dus voor fanatieke stagiaires en serieuze vrijwilligers die het leuk vinden om het vak als Stadstuinder te leren en/of zich willen richten op bepaalde onderdelen van het bedrijf zoals de kruiden, de bloemen, de koude kas, de paddestoelenteelt of het voedselbos.

 

De bloemen en kruidentuin worden zelfpluktuinen voor de hele buurt, de groentes blijven in het csa-oogstsysteem.

De paddestoelen,tomaten, komkommers,paprika’s worden los verkocht.

 

De Tuinderij is in maart 2017 gestart en heeft al mooie groentes geproduceerd. De grond heeft een eerste aandachtsjaar gehad, nu weer verder ontwikkelen. Er zijn wel menskrachten bij nodig, nu het bedrijf gaat groeien.

 

Het maximum aantal CSA-abonnementen is nog niet gehaald. Daarom leveren we ook aan lokale horeca en catering, aan de voedselcooperatie in amsterdam-noord, staan af en toe op de markt en bevoorraden straks het lokale winkeltje dat dit voorjaar geopend gaat worden op het terrein van het Stadslandbouwprojekt.

 

Als je interesse hebt en/of nieuwsgierig bent, kom gerust eens een dag meewerken, dan merk je wel of de plek bij je past.

 

Biologisch Stadstuinder  Marijke Droog   0634614177

 

Fb stadstuinderij noordoost csa zelfoogsttuin

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel