Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Wij hebben ruimte voor een Gemotiveerde Stageloper!

Hoi, Wij zijn Jorrit en Sarah van Klostergut Hahnerhof in Enkenbach (Duitsland). Vorig jaar zijn wij begonnen met de start van ons eigen biologisch melkveebedrijf met 36 Ha eigen zuivel en kaasmakerij. Het bedrijf is in de opstart fase en gaat zijn eerste seizoen tegemoet. Bij ons stage lopen is alles behalve saai. Voor ons en voor jou als stageloper is alles nieuw. We hebben op dit moment 37 dieren. De stier loopt er sinds oktober bij. We verwachten de eerste kalveren in augustus/september. Wat je  bij ons kan leren is vooral heel interessant als je ooit zelf een bedrijf wil gaan starten. Leer van onze fouten ;)! Wij beginnen nu met het ombouwen van de zuivelruimte en kaasmakerij. Bouwen de melkput vanaf de grond af aan zelf op. We willen veel zelf doen. Daarnaast start ook het seizoen. Koeien voor het eerst op de weilanden. Hoe gaan we dat doen, waar gaan we maaien, weiden.. Hoe gaan we weiden. Denk mee met de keuzes die we hebben. Het wordt een traject waar we samen voor gaan het eerste seizoen. Voel je, je geroepen om in ons jonge startende bedrijf te leren reageer dan direct! Ook als je meer informatie wil over ons of het bedrijf stuur me gewoon even een mailtje.

Tot snel!

Jorrit en Sarah

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel