Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

ushof-1Hier op Ús Hôf in Sibrandabuorren (Frl) telen we 2 hectare aan groente, fruit en kruiden voor onze 120 zelfoogstende CSA-deelnemers, voor enkele restaurants, een broodjeszaak en voor de streekboerenmarkten van Sneek en Heerenveen. Dit doen we op basis van permacultuur. We beginnen aan ons vierde seizoen als CSA en aan ons tweede jaar als afhaalpunt van Voedselcoöperatie Ús Iten, waar leden naast onze groenten nog meer lekkers uit de streek kunnen ophalen. Meer info op www.ushof.nl.

Dit jaar kun je als stagiair weer ervaren wat het runnen van een CSA zoal inhoudt, zoals communicatie met deelnemers en begeleiding van vrijwilligers, en lerend meewerken bij het plantklaar maken van de teeltbedden, het zaaien, opkweken, overplanten, onderhouden, plukken en rooien van de nieuwe oogst van Friese bodem. Het bedrijf is volop in ontwikkeling. Naarmate het ledental en het assortiment groeit, breiden we de voorzieningen uit. Dus kun je ook meewerken aan bijvoorbeeld de bouw van een kas, de aanleg van een drukleiding of de inrichting van de nieuwe spoel-, snij- en inpakstraat.

Als erkend MBO-leerbedrijf hebben we ruimte voor 1 of 2 stagiaires vanaf begin maart tot eind oktober 2018 voor 2-3 dagen per week. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Michel Pauluis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-4633282.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel