Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Wil jij werken op een biologische zorgboerderij in de dagbesteding? Ben jij een ervaren Begeleider en toe aan een volgende stap in je loopbaan? Zie jij het werken met vee en in de tuinderij als een bonus? Ga dan bij ons aan de slag op zorgboerderij Nieuw Rijsenburg!

Jouw functie

 • Als begeleider stimuleer je de cliënten in hun ontwikkeling en zelfstandigheid.
 • Je biedt structuur en veiligheid vanuit de individuele begeleidingsvraag van de cliënt.
 • Je werkt samen in een team en samen met familie van de cliënt.
 • Je brengt je kennis en ervaring in voor het zorgplan van de cliënt.
 • Je draagt bij aan de deskundigheid en ontwikkeling van jezelf en jouw team.

Jouw profiel

 • Je hebt een opleiding als begeleider op MBO niveau 3/4.
 • Je hebt ervaring/affiniteit met het werken met vee en tuin.
 • Je hebt ruime ervaring met de doelgroep en bent toe aan de volgende stap in je loopbaan.
 • Je hebt affiniteit met het begeleiden van volwassenen met een verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problematiek.
 • Je bent zelfstandig, creatief en kijkt samen met collega’s naar mogelijkheden voor een optimale begeleiding van de cliënten.
 • Je bent nieuwsgierig naar onze antroposofische visie.

Ons aanbod

 • Werk op een biologische zorgboerderij in een prachtige omgeving met enthousiaste collega’s in een bijzondere organisatie, met korte lijnen.
 • Een aanstelling op vaste dagen (maandag, dinsdag, woensdag) voor 24 uur per week in de dagbesteding.
 • Vanaf april een aanstelling voor de duur van een jaar, een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar bij goede referenties en een goed CV.
 • Inschaling en eindejaarsuitkering volgens CAO Gehandicaptenzorg en voordelen bij de aanschaf van een (elektrische)fiets, computer, tablet, telefoon of fitnessabonnement en nog veel meer.
 • Bijscholing over onze antroposofische aanpak.

Informatie

Wij zoeken voor Nieuw Rijsenburg te Driebergen een Begeleider voor cliënten die dagbesteding volgen. Op Nieuw Rijsenburg, een kleinschalige zorgboerderij, begeleiden wij cliënten in hun werkzaamheden met vee en in de tuin. Op Nieuw Rijsenburg wonen mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met psychische problematiek of een vorm van autisme.

Meer weten over de functie van begeleider? Neem contact op met Leonie Nibbelke, locatiecoördinator 06-25319842. Meer informatie over Nieuw Rijsenburg vind je op www.lievegoed.nl.

Solliciteren

Enthousiast? Vul het sollicitatieformulier in op de website van Lievegoed (www.lievegoed.nl) en we maken een afspraak!
(Vacaturenummer 2018-11)

Procedure

Voor deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

Het nagaan van referenties, het controleren van diploma’s en het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel