Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

groenteboer-1Tuinderij De Groenteboer is het biologische tuinbouwbedrijf van Frank en Elsbeth, gestart in 2015. Wij telen op ca 1 ha volle grond op fietsafstand van (station) Woerden, op kleigrond.

We werken met zelfoogstaandeelhouders en verkopen onze producten rechtstreeks op de Woerdense streekmarkt. Daarnaast telen wij een grote diversiteit aan zaadvaste, historische rassen voor een biologische groothandel onder de naam ‘Oertuin’.

Wij bieden een deeltijdstageplek aan voor een zelfstandige, gemotiveerde stagiair(e) vanaf maart 2018.

Wat bieden wij de stagiair?

-Bij ons kun je kennis en ervaring opdoen met alle werkzaamheden die je mag verwachten op een kleinschalige biologische tuinderij (ook trekkerwerkzaamheden)

-Telen en selecteren van een grote diversiteit aan bijzondere rassen en gewassen

-We kweken veel van ons plantgoed zelf op

-Het van dichtbij meebouwen aan en meedenken over een jong bedrijf

-We delen graag onze ervaringen met het opzetten van een eigen tuinderij

-Enthousiaste begeleiding door Frank, oud-Warmonderhoffer

 

Meer informatie over ons bedrijf: www.tuinderijdegroenteboer.nl

Interesse/meer weten?
Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0655056552

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel