Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
glinstertuinDoordat ik het wat rustiger aan wil gaan doen, en andere doelen in mijn leven (zoals reizen) wil verwezenlijken, ben ik op zoek naar enthousiaste en energieke mensen, die mijn tuin verder vorm willen geven/voortzetten. De tuin ligt op de Gelderse Vallei, ten zuiden van het dorpje De Glind. Het is een biologische bloemen (pluk-)tuin, met ook groenten en kruidenteelt, fruittuin. De tuin omvat verder diverse thema’s, zoals culinaire, medicinale- en verfplanten. En een meditatietuin/stiltetuin. Educatie en duurzaamheid, soortenrijkdom voeren de boventoon. Oppervlakte: 7000 m2. Grondsoort:  lemige zandgrond. Humuslaag; ca. 50 cm. De tuin verkeert in prima staat van onderhoud. Huidige pachtprijs: 672,- per jaar. Verpachter: De Rudolphstichting. Overname bestaande structuur, met bijbehorende planten/struiken/hagen/bron-installatie. Overname-som: n.o.t.k. Aanvaardig: in overleg, vanaf febr. 2018. De tuin moet representatief zijn (blijven-) binnen het zgn. bio-belevingscluster. Bestemmingsplan: agrarisch. Profielschets: ondernemer(-s) pachter die vanuit eigen vakgebied de Glinstertuin als medium wil en kan inzetten om –onder meer- een bijdrage te leveren aan de jeugdhulp die in het dorp en aan de regio wordt geboden. Voorwaarde: biologisch werken, d.w.z. zonder gebruik van kunstmest en/of chemische bestrijdingsmiddelen.

 

Nadere informatie over de tuin: www.vvvleusden.nl/ontdek-leusden/bezienswaardigheden

Adres van de tuin: Boshuisweg, De Glind (tegenover fruittuin Très Jolie)

Er is een drone-opname van ca. 2 minuten beschikbaar, waarop je een duidelijk beeld krijgt over ligging, inrichting en structuur, die je kunt aanvragen bij serieuze belangstelling; te openen met We Transfer.

 

Voor nadere info: Henk Linde (huidige pachter), L. Nicasiusdwarsstraat 8, 3818 ND Amersfoort. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel. 033-4627789 of 0634306262

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel