Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

schoffel-1

Op de 3 hectare grond van “De Schoffel” wordt een zeer breed assortiment aan groenten geteeld. Bijna alle denkbare Nederlandse groenten worden er geteeld, van aardappel tot doperwt. In de boerderijwinkel en op boerenmarkten worden de producten verkocht.

 

Daarnaast is het ook een pluimveebedrijf met 1.100 kippen. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO. Wij zijn op zoek naar een 1 of 2 stagiaires voor de periode maart t/m oktober 2018.

 

De Schoffel is op loopafstand van het station in Boxtel gelegen.

Wil jij van alles leren over het telen van bijzondere groenten, meedraaien in een super divers bedrijf, neem dan contact op met Marina van Esch.

Phone : 0411-682341

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Web  : kopieer www.deschoffel.nl in je browser

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel