Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Op het prachtige terrein van buitengoed de Herfte realiseert de Omega Groep momenteel een biologische kwekerij, productiekeuken en bakkerij onder de naam SymBIO&zo.

Op deze kwekerij telen we groenten en fruit die we in onze productie keuken verwerken tot heerlijke gerechten. Tevens wordt er op het terrein een biologische bakkerij gerealiseerd. Bij SymBIO&zo worden werkplekken gerealiseerd voor mensen die het zelfstandig niet redden op de arbeidsmarkt. Wij willen deze groep een fijne werkplek bieden waar mensen een vak kunnen leren in een omgeving waar iedereen er toe doet.

Zowel voor de bakkerij als voor de keuken zijn we op zoek naar vakmensen die met lol, lef en liefde deze afdelingen op willen gaan zetten. We koken en bakken biologisch en met de seizoenen. Denk hierbij aan gezonde, eerlijke en vernieuwende maaltijden met een vleugje heimwee. Je werkt binnen het team samen met de telers en de verkoopadviseurs om te komen tot een mooi product waarbij we aandacht hebben voor duurzaamheid, eerlijkheid en zero-waste. Je houdt van pionieren, nieuwe dingen uitproberen en bent in hoge mate flexibel.

Voor de keuken zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Voor deze functie is van belang dat:

  • Je affiniteit hebt met biologisch koken.
  • Je kennis hebt van het inmaken van voedsel.
  • Je naast je opleiding tot kok tevens HACCP gediplomeerd bent.
  • Je het leuk vindt om je vak over te dragen aan anderen.
  • Je affiniteit hebt met het werken met onze doelgroep.

Voor de bakkerij zijn wij op zoek naar een bakker. Voor deze functie is het van belang dat je:

  • Kennis en ervaring hebt met het bakken met biologisch uitgangsmateriaal.
  • Je eerdere werkervaring hebt opgedaan in een ambachtelijke bakkerij.
  • Je kan werken met groot brood, klein brood maar ook in het maken van taarten en cakes.
  • Je het leuk vindt om je vak over te dragen aan anderen.
  • Je affiniteit hebt met het werken met onze doelgroep.

Voor beide vacatures geldt dat het aantal uren in overleg is. SymBIO&zo is een onderdeel van de Omega Groep en valt onder de cao gehandicaptenzorg.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Isabelle Dekker, op telefoonnummer 06-53526247 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sollicitatiebrief als reactie op deze vacature kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van vacature kok of bakker.

Einddatum van deze vacature is vrijdag 26 januari. Op vrijdag 2 februari staat er een sollicitatie bijeenkomst gepland voor beide vacatures.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel