Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

cityseeds-1

Stichting Gemeenschapstuin CitySeeds zoekt een tuin-coördinator voor ongeveer 16 uur per week met de volgende taken:

 

 

  • Opstellen van jaarlijks zaai- en pootplan en verzorgen van bestellingen;
  • Indelen van het land (circa 1,5 ha) en zorgen voor bodembewerking, organische bemesting en technisch onderhoud;
  • Opstellen van wekelijks werkplan voor vrijwilligers;
  • Verdelen van het werk onder de vrijwilligers en hen begeleiden bij teelt-technische aandachtspunten;
  • Alle voorkomende werkzaamheden.

Bij CitySeeds verbouwen vrijwilligers groenten voor mensen die met armoede te maken hebben. Ook worden kinderen begeleid in schooltuintjes. Een deel van de grond is verhuurd als moestuin. In 2018 biedt CitySeeds donateurs dezelfde groenten aan als de doelgroep ontvangt. In 2018 werkt CitySeeds op de huidige locatie aan de Torenweg in Middelburg, vanaf 2019 op een nieuwe locatie in (de buurt van) Dauwendaele.

CitySeeds is door de gemeente Middelburg aangewezen als een algemene voorziening, waardoor het mogelijk is om de tuin-coördinator een vergoeding aan te bieden.

We zoeken een boer (m/v), een enthousiast persoon, die graag met mensen omgaat, en kennis en ervaring heeft met biologische groententeelt.

De tuin-coördinator werkt nauw samen met het bestuur, dat bestaat uit vier gemotiveerde personen, en enthousiaste vrijwilligers met coördinerende taken, zoals:

  • Verzorgen van contacten met klanten en van de wekelijke uitgifte van groenten;
  • Samenwerken met andere organisaties die met dezelfde doelgroep werken.

 

Nadere informatie bij de secretaris van het bestuur, Nico Landsman, 0640017191, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op www.cityseeds-middelburg.nl.

 

Schenkingen naar aanleiding van deze advertentie worden op prijs gesteld op bankrekening NL14RABO0107984083 t.n.v. Stichting Gemeenschapstuin CitySeeds. CitySeeds is een ANBI.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel