Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

nieuweakkerWil je leren hoe je kan telen op een kleinschalig biologisch bedrijf met een sterke sociale component? Op ruim een halve hectare worden groenten, kruiden en kleinfruit geteeld. Ruim 100 oogstdeelnemers komen wekelijks hun oogstaandeel oogsten. We werken volgens de principes van de CSA.

De stageplek is voor 1 tot 3 dagen per week. Je wordt begeleid door de tuinder Jan-Jaap Scholten. Het grootste deel van de werkzaamheden doe je samen met hem. Je wordt in principe betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden. Van zaaien(op het juiste moment) tot oogstles geven. Van theezetten tot rondleidingen geven. Van een schoffel slijpen tot een tunnelkas opbouwen. Al naar gelang je competenties en studie-vereisten. Ik richt me vooral op studenten van de Warmonderhof.

Er is een basic overnachtingsmogelijkheid en vergoeding in overleg.

Nieuwsgierig? Bel 06-30882408 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Adres; Lobbertsweg 1a te Schalkhaar

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel